Al méér dan 130 jaar ervaringsdeskundigheid

Toen Louis Maris in 1882 met een drukkerij begon, kon hij niet weten dat meer dan 130 jaar later zijn naam nog steeds zou prijken op een schitterend complex waar het motto van meer dan een eeuw geleden nog steeds geldt, nl. “een perfect tevreden klant is onze doelstelling”.

Na enkele generaties Maris kwam het bestuur van de drukkerij in 1985 in handen van Clement Baillien en zijn zonen Vincent en Patrick. Zo verhuisde het bedrijf in de loop der jaren van het centrum van Hasselt (Demerstraat, Dorpsstraat, Badderijstraat) naar de Schippersstraat aan de buitenzijde van de stad.

In 2001 werd het mooie complex aan de Genkersteenweg gerealiseerd. Na het tragisch ongeval van Vincent in 2006 werkt Clement samen met Patrick verder aan de uitbouw van het bedrijf. Redenen genoeg om fier te stellen dat Baillien & Maris reeds meer dan 130 jaar het vertrouwen van haar klanten dag in, dag uit wint. De ruime ervaring en know-how die in al die jaren werden opgebouwd staan garant voor een vakkundige realisatie van al uw mogelijke drukwerken.

Onze vellenoffset- en rotatiedrukkerij met een modern en efficiënt machinepark garandeert de hoogste druk- en afwerkingskwaliteit. Bovendien biedt Baillien-Maris u ook graag een totaalpakket aan: van gepersonaliseerde mailings, vellen- en rotatiedrukwerken, posters, huisstijlen, doosjes, pennen, vlaggen, latjes… alles kan en nee, ons drukwerk stopt niet als het van de pers rolt, wij blijven uw drukwerk begeleiden tot aan uw voordeur.

Of met andere woorden: Voor al uw mogelijk drukwerk, één adres: Baillien-Maris.